【作品徵集!同小編一齊走進釜山國際電影節】


韓國最大型影展——釜山國際電影節即將舉行🎥🎥,今年小編當然會同1220手足一再次參與呢個盛大嘅電影業活動啦!唔單止咁,我地誠意邀請各位澳門電影人一齊出發,讓澳門作品📸踏上國際舞台!

📼徵集對象:澳門業界曾參與項目製作的影像工作者 📼名額:2個影像項目(每個項目參加名額2個,合共4人) 📼資格要求: 獨立電影製作人和行業專業人士(製作、財務、市場營銷、銷售、發行等範疇) 參與過短片和/或故事片項目的電影製作人和行業專業人士 📼提交資料: 項目作品簡介 受僱於電影製作公司/機構/組織的人士,請附上受僱信或相關證明(註:不接受名片) 在其他情況下,請附上閣下之電影作品以及參與電影的證明(如:IMDB鏈接,作品製作人員列表的截圖)

🎬如果你滿足以上嘅徵集要求,唔好猶豫馬上將相關資料電郵至:info@1220.com.mo,截止日期至8月31日。🎬 機會咁難得,你嘅作品仲會有機會推廣到參與影展的🎞影像工作者、🎞買家、🎞參展者及影展代表,又點可以錯過呢?即刻報名,為澳門電影業發展齊齊努力啦!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 by 1220 Film Production Co,. Ltd